Alon Alon Wae by Nella Kharisma Guitar Chords

Alon Alon Wae by Nella Kharisma (G)uitar (C)hords

[Intro]
(C) (G) (Amin) (G) (F) (C) (Dmin) (G)
(C) (G) (Amin) (G) (F) (C) (Dmin) (G)

[Verse]
(C)          (G)         (Amin)        (G)
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  (F)          (C)        (Dmin)           (G)
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
(C)           (G)       (Amin)              (G)
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   (F)             (C)
Mending aku seng lungo
      (Dmin)           (G)
alon alon kowe tak lalekno

 (F)           (G)
Ibarat tresnoku gedhe
        (C)        (Bmin)     (Amin)
koyok ombak seng nabrak karang
        (F)             (G)        (C)
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

[(C)horus]
(C)               (G)
Wes alon-alon wae
         (Amin)             (G)
tak lalekne kabeh ceritamu
(Dmin)            (Amin)
Wes tiwas kejeron
      (F)         (G)
loro ono njero atiku
(C)               (G)
Wes alon-alon wae
         (Amin)             (G)
tak lalekne kabeh ceritamu
(Dmin)            (Amin)
Wes tiwas kejeron
         (F)              (G)
kadung kependem njero dodoku

(C)
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  (G)
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
(Amin)
 tiwas nambah kejeron
(Amin)
 Mergo aku kelangan
(G)
 mending tak lilakne
(G)
 Awakmu seng tak sayang
(G)
 Tresnomu ben ambyar ilang

[Interlude]
(C) (G) (Amin) (G) (F) (C) (Dmin) (G)

[Verse]
(C)          (G)         (Amin)        (G)
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  (F)          (C)        (Dmin)           (G)
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
(C)           (G)       (Amin)              (G)
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   (F)             (C)
Mending aku seng lungo
      (Dmin)           (G)
alon alon kowe tak lalekno

 (F)           (G)
Ibarat tresnoku gedhe
        (C)        (Bmin)     (Amin)
koyok ombak seng nabrak karang
        (F)             (G)        (C)
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

[(C)horus]
(C)               (G)
Wes alon-alon wae
         (Amin)             (G)
tak lalekne kabeh ceritamu
(Dmin)            (Amin)
Wes tiwas kejeron
      (F)         (G)
loro ono njero atiku
(C)               (G)
Wes alon-alon wae
         (Amin)             (G)
tak lalekne kabeh ceritamu
(Dmin)            (Amin)
Wes tiwas kejeron
         (F)              (G)
kadung kependem njero dodoku

(C)
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  (G)
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
(Amin)
 tiwas nambah kejeron
(Amin)
 Mergo aku kelangan
(G)
 mending tak lilakne
(G)
 Awakmu seng tak sayang
(G)
 Tresnomu ben ambyar ilang

[Outro]
(C) (G) (C)

 

12 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *