Kapten Oleng by Nella Kharisma Guitar Chords

Kapten Oleng by Nella Kharisma (G)uitar (C)hords

[Intro]
 (C) (Emin) (F) (G)
 (C) (Emin) (F) (G)

[Verse]
(C)       (G)      (Amin)        (Emin)         (F)
 Tegane atimu.. nggawe tatu ning atiku
       (C)     Dm           (G)            (C)
Derese eluh iki.. mergo kowe sing njalari
       (G)        (Amin)      (Emin)      (F)
Lamise janjimu.. koyo ombak'e banyu
        (C)     Dm               (G)       (C)
(G)ede bantere alon.. nanging ra iso digugu

           (G)       (Amin)       (Emin)          (F)
Kroso ning awakku.. njobo loro njero ngilu
        (C)         Dm
Mikirke anggonmu.. sing mbubrah
(G)           (C)
kahanan uripku..
      (G)        (Amin)         (Emin)         (F)
Aku kudu piye.. yen wis dadi koyo ngene
           (C)                Dm
Tak cobo nglaleke arep nganggo
           (G)
coro opo wae..

[(C)horus]
   (C)                 (G)
Kapten.. aku pengen oleng..
   (Amin)                 (Emin)
mergo tresno wis ra kajen
   (F)                   (C)
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      (G)
aku pengen.. oleng..
    (C)                    (G)
Kapten.. gek ndang wenehono
    (Amin)                    (Emin)
tresno ben ra nyesek neng dodo
   (F)              (C)
Tombo teko loro lungo
              Dm  (G)
senadyan mung sedelo..

(C)            (G)
Wis biasane aku mbok larani
  (Amin)             (Emin)
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
   (F)            (C)
Ngalor ngidul golek tombo
  Dm             (G)
Sokor sokor oleh gantine tresno

    (C)             (G)
Senadyan iki mung sedelo
   (Amin)
Yo wes ora popo
        (Emin)
sing penting wis ra kroso
      (F)           (C)
Kroso larane lali ro slirane
     Dm          (G)
Sing wis gawe atiku oleng wae..

[(C)horus]
   (C)                 (G)
Kapten.. aku pengen oleng..
   (Amin)                 (Emin)
mergo tresno wis ra kajen
   (F)                   (C)
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      (G)
aku pengen.. oleng..
    (C)                    (G)
Kapten.. gek ndang wenehono
    (Amin)                    (Emin)
tresno ben ra nyesek neng dodo
   (F)              (C)
Tombo teko loro lungo
              Dm  (G)
senadyan mung sedelo..

(C)              (G)
Mabur duwur atiku tambah ajur
  (Amin)                 (Emin)
Kelingan kowe wis mendingan tak kubur
 (F)                       (C)
Ojo meneh tak tandur aku wis kesel jujur
   Dm           (G)
Atiku iki mung mbok ulur ulur..

(C)                 (G)
Saiki kowe pancen iso mbalelo
(Amin)                  (Emin)
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
     (F)
Sopo sing bakal ngampet
     (C)
loro disio sio
  Dm              (G)
Kowe mesti oleh piwalese tresno..

(F)       (G)         (C)            (Amin)
 Tak akoni larane tembus neng ati
         Dm
Sekarang tlah hilang
         (G)          (C)
semenjak kaptenku datang..

[Interlude]
 (C) (G) (Amin) (Emin) (F) (C) Dm (G)
 (C) (G) (Amin) (Emin) (F) (C) Dm (G) (C)

[(C)horus]
   (C)                 (G)
Kapten.. aku pengen oleng..
   (Amin)                 (Emin)
mergo tresno wis ra kajen
   (F)                   (C)
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      (G)
aku pengen.. oleng..
    (C)                    (G)
Kapten.. gek ndang wenehono
    (Amin)                    (Emin)
tresno ben ra nyesek neng dodo
   (F)              (C)
Tombo teko loro lungo
              Dm  (G)
senadyan mung sedelo..

   (C)                 (G)
Kapten.. aku pengen oleng..
   (Amin)                 (Emin)
mergo tresno wis ra kajen
   (F)                   (C)
Kapten.. ben kabeh kelalen
      Dm      (G)
aku pengen.. oleng..
    (C)                    (G)
Kapten.. gek ndang wenehono
    (Amin)                    (Emin)
tresno ben ra nyesek neng dodo
   (F)              (C)
Tombo teko loro lungo
              Dm  (G)   (C)
senadyan mung sedelo..

 

1 year ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *