Lebedot Bel by Nokaut Guitar Chords by Nokaut

Lebedot Bel by Nokaut Guitar Chords

G D Hm Em
Сладок бакнеж ме буди од сон
C H7 G D
добро утро слушам најмил мој
G D Hm Em
ангелско лице ил немирен зрак
C H7 G D
прекрасен ден е на повидок пак

G D
ми мирасаш на пролет
Hm A
ми мирисаш на дожд во пролет
C H7 G D
на мене врели усни врежуваат траг

G D
мислата твоја зборот твој
Hm E
душа ми грее
G D Hm
ти си таа што ме буди секој ден
G D
и допирот твој
Hm E
ликот твој душа ми грее
C D
секој ден ,секој ден

G D Hm Em
Бистар поглед кој очи ми мие
C H7 G D
до мене легнува лебедот бел
G D Hm Em
утринско сонце таа кожа ја пие
C H7 G D
од мојто срце нежно земаш ти дел

G D
мислата твоја зборот твој
Hm E
душа ми грее
G D Hm
ти си таа што ме буди секој ден
G D
и допирот твој
Hm E
ликот твој душа ми грее
C D
секој ден ,секој ден

3 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *